Συμβουλευτική φοιτητών: Ευκαιρία στη Διάδραση

Θέλετε να διαχειριστείτε άμεσα και αποτελεσματικά μια σειρά από θέματα που σας απασχολούν και σας θέτουν εμπόδια στις σπουδές σας; Αναζητήστε Συμβουλευτική φοιτητών.

Συμβουλευτική φοιτητών

Θέλετε να μάθετε τρόπους διαχείρισης του άγχους των εξετάσεων, διαχείρισης του χρόνου και της αναβλητικότητας, της κοινωνικής απομόνωσης, των συναισθηματικών διαταραχών, των διαπροσωπικών σχέσεων, της αυτονόμησης;

Αν ναι, τότε μπορείτε να γίνετε μέλος της βιωματικής ομάδας αλληλοϋποστήριξης και ψυχικής υγείας με σκοπό τη συμβουλευτική φοιτητών που συντονίζει η Αναστασία Αδάμ, ψυχολόγος, Msc, MBA.

Στις συμβουλευτικές συνεδρίες βασικό έργο είναι η προαγωγή της επίγνωσης του εαυτού. Είναι η ενθάρρυνση του φοιτητή να διευρύνει την αυτοαντίληψή του, βήμα βήμα, δυναμώνοντας την αυτογνωσία και την αυτοπεποίθησή του, με στόχο την ανθεκτικότητά του σε στρεσογόνους παράγοντες.

Η συναισθηματική ασφάλεια που προσφέρεται στο περιβάλλον με στόχο τη συμβουλευτική φοιτητών είναι σημαντική καθώς επιτρέπει στους φοιτητές να αυξήσουν την ικανότητά τους να ρισκάρουν συναισθηματικά, επανεξετάζοντας τις εκτιμήσεις τους για τις καταστάσεις.

Συμβουλευτική φοιτητών – Δυνατότητες:

Α. Ατομική Συμβουλευτική φοιτητών με συμβολική συνεισφορά

Δυνατότητα σε φοιτητές να συμμετέχουν σε ορισμένο αριθμό συνεδριών ατομικής συμβουλευτικής με συμβολική συνεισφορά.

Η υπηρεσία αυτή παρέχεται μόνο πρωινές ώρες.

Β. Ομαδική Συμβουλευτική φοιτητών με συμβολική συνεισφορά

Δυνατότητα σε φοιτητές να συμμετέχουν σε βιωματική ομάδα αλληλοϋποστήριξης και ψυχικής υγείας, με χαμηλή συνεισφορά.

Διάρκεια: Δίωρες ομαδικές συμβουλευτικές συνεδρίες, κάθε εβδομάδα για τρεις μήνες.

Για τη συμμετοχή στην ομάδα θα χρειαστεί να προηγηθεί μία συνεδρία (ΔΩΡΕΑΝ) για αξιολόγηση και διερεύνηση του αιτήματος.

Τις ομάδες συντονίζει η Αναστασία Αδάμ, Ψυχολόγος, Msc, MBA.

Για να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παροχή της Διάδρασης, μπορείτε να απευθυνθείτε: info@idiadrasi.gr

Διαβάστε και το άρθρο μας σχετικά με το πώς η Διάδραση – Εργαστήριο μελέτης της ανθρώπινης επικοινωνίας αντιλαμβάνεται τη συμβουλευτική φοιτητών: Συμβουλευτική φοιτητών: Ένα ταξίδι ζωής.

Η παροχή αυτή προσφέρεται σε συνεργασία με το Citycampus.gr, το site που αποσκοπεί στην ενημέρωση των φοιτητών για όλα τα θέματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και αποτελεί χορηγό επικοινωνίας.

1 σκέψη σχετικά μέ το “Συμβουλευτική φοιτητών: Ευκαιρία στη Διάδραση

  1. Pingback: Συμβουλευτική φοιτητών - citycampus

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.