Soft Skills Workshop for Success

Σε ενδιαφέρει, να είσαι πιο αποτελεσματικός στην επαγγελματική και προσωπική ζωή σου;

Θέλεις να δώσεις προστιθέμενη αξία στις ακαδημαϊκές σου σπουδές;

Θέλεις να γνωρίζεις συνειδητά τι νοιώθεις και  με βάση αυτό να αποφασίζεις για τις αντιδράσεις σου, στα ερεθίσματα του περιβάλλοντος σου;

Θα ήθελες να θέτεις στόχους σε όλους τους τομείς της ζωής σου και αποτελεσματικά να δραστηριοποιείσαι προς την επίτευξή τους;

Θέλεις να έχεις αποτελεσματικότερη επικοινωνία με τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν;

Θέλεις να είσαι περιζήτητος στην αγορά εργασίας;

Το Citycampus.gr σε συνεργασία με την “Διάδραση – Ινστιτούτο Μελέτης της Ανθρώπινης Επικοινωνίας” με έδρα την Αθήνα, ανακοινώνει τη διεξαγωγή βιωματικού επιμορφωτικού Workshop με θέμα “Soft Skills Workshop for Success by Citycampus”.

Από τον προηγούμενο κύκλο συμμετέχοντες αντιμετώπισαν με επιτυχία συνεντεύξεις και βρήκαν άμεσα εργασία! Δες το video που ακολουθεί με τις εντυπώσεις τους από το Workshop:

Soft Skills Workshop for Success by Citycampus: Στόχοι και Μέθοδος

Στόχοι:

Στόχοι του προγράμματος είναι:

 • Η αποτελεσματικότερη διαχείριση του σημαντικότερου περιουσιακού στοιχείου που έχεις – του εαυτού σου και των σχέσεών σου!
 • Η αύξηση της προστιθέμενης αξίας στις ακαδημαϊκές σου σπουδές συνδυάζοντας τις τεχνικές και ακαδημαϊκές δεξιότητες του επαγγελματία, με τα αντίστοιχα Soft Skills.
 • Η άμεση προσωπική ανάπτυξη και αυτοβελτίωση με βάση την προσωπική στοχοθεσία του κάθε συμμετέχοντα.
 • Η αποτελεσματικότερη επικοινωνία στις  διαπροσωπικές και εργασιακές σχέσεις.

Μέθοδος:

Η μέθοδος προβλέπεται να είναι διαδραστική, διεπιστημονική και βιωματική.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν ένα πρότυπο μοντέλο εκπαίδευσης βασισμένο σε εργαλεία, τεχνικές και μεθόδους υψηλών προδιαγραφών που αποδεδειγμένα ενδυναμώνουν τις προσωπικές τους δεξιότητες, με στόχο την προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.

Σε κάθε συνάντηση οι συμμετέχοντες λαμβάνουν θεωρητική κατάρτιση βιβλιογραφικά τεκμηριωμένη πάνω στο  θέμα προς ανάπτυξη, με παρουσίαση power point, παρακολουθούν προβολές video ανάλογης θεματικής, ενθαρρύνονται για προσωπική και ομαδοσυνεργατική επεξεργασία της θεματικής, για συζήτηση και βιωματικές ασκήσεις μέσα στην αίθουσα αλλά και κατά την καθημερινότητά τους, στο σπίτι, στο χώρο της εργασίας, στο πανεπιστήμιο, στη σχολή.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις “από μέσα” τον “ζωντανό οργανισμό” μιας πραγματικής εταιρείας και να γίνεις μέρος της με τη σκέψη σου και τη δημιουργικότητά σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις την αξία σου και να την προβάλεις.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνουν προσομοιώσεις συνέντευξης προς ανεύρεση εργασίας, και role playing.

Soft Skills Workshop for Success by Citycampus: Tι θα κερδίσεις από τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα:

 • Ικανότητες απαραίτητες για επιτυχημένη καριέρα και ευτυχισμένη ζωή. Θα μάθεις: Πώς να είσαι ηγέτης του εαυτού σου και της ομάδας σου. Πώς να επικοινωνείς αποτελεσματικά με τους συνεργάτες σου. Πώς να κάνεις παρουσιάσεις. Πώς να είσαι δημιουργικός. Πώς να διαχειρίζεσαι πραγματικό εταιρικό project. Πώς να αποδίδεις αποτελεσματικά σε καθεστώς πίεσης. Πώς να βλέπεις μπροστά σου ευκαιρίες αντί για απειλές.
 • Πραγματικά project εταιρειών στα χέρια σου. Θα μάθεις να συνδημιουργείς με ανθρώπους άλλων ειδικοτήτων σε διεπιστημονική ομάδα πάνω στο ίδιο ερώτημα με θέμα ένα πραγματικό project εταιρείας.
 • Ικανότητες που αυξάνουν την πρόσβαση στην αγορά εργασίας. Θα μάθεις: Πώς να προετοιμάζεις το βιογραφικό σου. Πώς να γράψεις cover letter. Πώς να παρουσιάσεις τον εαυτό σου σε συνέντευξη. Πώς να θέτεις προσωπικούς στόχους για την καριέρα σου και τελικά πώς να ορίζεις και να κατακτάς τον επόμενο επαγγελματικό σου στόχο.
 • Δικτύωση με φίλους, συνεργάτες, εταιρείες. Το πρόγραμμα δεν τελειώνει στη λήξη του, συνεχίζεται μαζί με όλο τον πλούτο ιδεών, δράσεων αλλά και ανθρώπων που παίρνεις μαζί σου και θα σε συντροφεύσουν στην καριέρα σου. Το πρόγραμμα σε ενθαρρύνει να σχετισθείς με ό,τι και με όποιον μπορεί να συντρέξει στην επιτυχία σου.
 • Βιωματική εκπαίδευση από κορυφαίους trainers. Οι trainers του συγκεκριμένου workshop είναι άνθρωποι ενεργοί στην αγορά εργασίας με μεγάλη και επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης και των επιχειρήσεων, ενώ ταυτόχρονα κατέχουν υψηλότατους ακαδημαϊκούς τίτλους από έγκριτα και διεθνή πανεπιστήμια. Οι εισηγητές αγαπούν αυτό που κάνουν και μεταδίδουν στους νέους επιστήμονες και επαγγελματίες τη γνώση και την εμπειρία τους.

Η προβλεπόμενη διάρθρωση του σεμιναρίου περιλαμβάνει 5 δια ζώσης εβδομαδιαίες συναντήσεις διάρκειας 4 ωρών ανά συνάντηση.

 

Soft Skills Workshop for Success by Citycampus: Διαδικασία Επιλογής

Soft Skills Workshop for Success by Citycampus: Συντονισμός, αίτηση συμμετοχής, συνεισφορά.

Συντονίστρια της ομάδας θα είναι η Αναστασία Αδάμ, Ψυχολόγος, MBA (με εξειδίκευση στη Συναισθηματική Νοημοσύνη και την Επικοινωνία στο χώρο της εργασίας), Βιοχημικός, Πρόεδρος της Διάδρασης, Στέλεχος Πολυεθνικών Επιχειρήσεων. Προβλέπεται η δημιουργία ομάδων έως 20 συμμετεχόντων και η χρήση παρουσιάσεων με power point, video, συζητήσεις, role playing, ασκήσεις βιωματικές και προσομοιώσεις.

Στο τέλος του προγράμματος θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτηση συμμετοχής τους στο: softskills@citycampus.gr περιλαμβάνοντας:

 • πλήρες ονοματεπώνυμο,
 • σχολή φοίτησης ή αποφοίτησης (πτυχίο),
 • ηλικία και
 • προφίλ facebook, προκειμένου να υπάρξει γρηγορότερη επικοινωνία.
 • Αποστολή συνημμένου βιογραφικού, αν και δεν είναι υποχρεωτικό, θα εκτιμηθεί περισσότερο.

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας – ενδιαφέροντος παρακολούθησης:

Οι αιτούμενοι θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη.

Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν την τρίτη εβδομάδα του Οκτωβρίου 2018 και θα λαμβάνουν χώρα σε μέρα και ώρα που θα αποφασισθεί από το σύνολο της ομάδας που θα συγκροτηθεί στα γραφεία του citycampus στην Αθήνα.

 

 

Στην συμμετοχή συμπεριλαμβάνονται:

Συμμετοχή σε πραγματικό εταιρικό project,

Εκπαιδευτικό Υλικό,

Μπλοκ Σημειώσεων,

Πιστοποιητικό Συμμετοχής,

Προσομοίωση Συνέντευξης,

Δημιουργία Προσωπικού Βιογραφικού,

Βιωματικές Ασκήσεις και

Role Playing.

Γιατί είναι σημαντικά τα soft skills;

Άρθρα της Αναστασίας Αδάμ:

Συναισθηματική Νοημοσύνη και αγορά εργασίας

Soft Skills vs Hard Skills στην αγορά εργασίας

Δες γιατί η Google θεωρεί σημαντικά τα soft skills εδώ!